Nicki Minajin raju muutos – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi nuoren faninsa kanssa hittikappaleensa.

Räväkkä laulaja tunnetaan näyttävästä ja värikkäästä tyylistään. Yksi hänen tavaramerkeistään on jatkuvasti väriään vaihtava hiuskuontalo. Nyt 28-vuotias räppäritär on poseerannut W-lehdelle yllättävän hillittynä. Kevyesti meikatun supertähden rajun muodonmuutoksen kuvauksia varten loi taiteilija Francesco Vezzoli.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.