Ennennäkemättömät sisäkuvat Brad Pittin ja Angelina Jolien ökykodista

Koti & Asuminen · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Pittin kerrottiin äskettäin ostaneen jälkikasvulleen ikioman ponilauman.

Nyt Hollywoodin tähtipariskunta on myymässä Malibun rannalla sijaitsevaa hulppeaa luksusasuntoaan. Viime kuussa myyntiin laitetusta rantalukaalista pyydetään peräti 13,7 miljoonaa dollaria. Verkossa onkin jo julkaistu kuvia modernista luksusasunnosta.

Merenrannalla sijaitsevan kodin ympäristö on lähes pysäyttävän näköinen turkoosine merineen ja kirkkaanvihreine ruohoineen. Rantalukaalista löytyy muun muuassa neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, bambulattiat ja hulppea ulkouima-allas.

Taannoin Angelina Jolie asusteli Maltalla lastensa kanssa miehensä Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Näyttelijäkaunottaren kerrottiin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.