Adele haukkui Yhdysvallat: ”Epämukava paikka”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiartisti Adele nousi kansainvälisesti supertähdeksi hittialbumillaan 21. Suosikkilaulajaa onkin ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä ulkoisten avujensa sijaan musiikilla. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Rolling In the Deep ja Someone Like You.

Nyt 23-vuotias lontoolainen laulaja kertoi ettei voisi koskaan muuttaa Yhdysvaltoihin. Hän nimittäin kertoi tunteneensa olonsa kyseisessä maassa epämukavaksi. Soultähti levytti taannoin 21-hittialbuminsa Yhdysvaltojen Malibussa tuottaja Rick Rubinin kanssa.

– Tunsin oloni todella epämukavaksi Malibussa. En voisi asua siellä. Olen lontoolainen tyttö henkeen ja vereen, Adele ylisti kotikaupunkiaan The Sun –lehden mukaan.

Adele levytti albuminsa arvostetulla Shangri La –studiolla, jossa muun muuassa Eric Clapton, Bob Dylan ja Kings of Leon ovat työstäneet myös musiikkiaan. Laulajatar kertoi Malibun olleen kuitenkin kaunis paikka, mutta Lontooseen palatessaan hän tunsi olonsa taas kotoisaksi.

Äidinsä luona asusteleva laulajatar kertoi äskettäin kirjoittavansa kappaleitaan kännissä. Hän sanoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paremmin paperille vuodatetut tunteensa. Laulaja kertoi myös eläneensä pitkään kiiltokuvamaailmassa, mutta vastoinkäymisien tiputtaneen hänet takaisin maan pinnalle.