Uusi BB-karpaasi: ”Ben on vastenmielisin mies”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -asukkaat saavat tänään uutta seuraa, kun taloon astelee kaksi uutta asukasta. Tulokkaat eivät ole asukkaille yllätys, sillä heistä on annettu viikon aikana jo etukäteen maistiaisia videoiden muodossa. Niissä erityisesti BB-Salar on saanut kuulla kunniansa, mutta hän ei ole ainoa.

BB-Veera ja BB-Suvi pääsivät jo koskettelemaan ”poliisiksi” nimitettyä tulokasta, joka on Salarin lisäksi kritisoinut suorasukaisesti myös toista miesasukasta. Ohjelman verkkosivuilla tulokas paljastaa Benin yhdeksi talon inhokeistaan.

– Vastenmielisin mies on Ben. Tulee mieleen ihan sellainen pikkupoika karkkikaupassa, kun on komein poika koko talossa, tulokas toteaa videolla.

Samalla tulokas paljasti tapailleensa erästä niistä neljästä naisesta, joiden tehtävänä oli aiemmin vietellä Ben. Mukana oli myös Veera, joten hänellä ja tulokkaalla voi olla jotain yhteistä.