BB-Ben nosti hormonihiiri-epäilyt pöydälle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen astellut BB-Matti aiheutti pahennusta talon asukkaiden keskuudessa jo ennen saapumistaan, kun Isoveli esitti asukkaille hänen videoitaan. Niiden perusteella muodostui kuva treenatusta bodarista. Eilen BB-Ben ja Matti vetäytyivät keskustelemaan BB-talon pesään.

– Jengi flippas täällä kun me nähtiin ne videot. Niistä lähti se hormonijuttukin. Se on mulle iso juttu, kun mun isä käytti niitä ja mä oon lentänyt seinälle monta kertaa sen takia, Ben paljasti Matille.

– En ole koskaan käyttänyt niitä. Mä oon ihan natural. En ole tutustunut siihen maailmaan. Mikäs siinä, kun naturalinakin pärjää, Matti todisteli puhtauttaan.

Matti myönsi suoraan, että Benin osalta hänellä on negatiivinen ennakkoasenne. Myös Ben sanoi samaa Matista.

– Nyt on hyvä kun pääsen jutteleen sun kanssa. Täällä on hyvä olla frendi kaikkien kanssa. Mä oon silleen, että mä oon yleensä kiltti suurimmalle osalle, mut kaikille mä en ole kiltti, Ben totesi hieman uhkaavaan sävyyn.

– Sä et ole kyllä ihan ykköslistalla siinä asiassa, Matti myönsi.

– Okei, mut pidetään hauskaa, Ben vastasi.

Talossa vietettiin eilen bileitä uusien asukkaiden kunniaksi. Ensitöikseen BB-Stefan tarjosi Matille vahvaa alkoholia, mutta mies ei siitä pitänyt. Matti kertoi juovansa hyvin harvoin, joten vähäinenkin määrä alkoholia vaikuttaa häneen huomattavasti.