Lindsay Lohania uhkaa 1,5 vuoden vankilareissu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohujulkkis Lindsay Lohanille määrättiin aiemmin tänä vuonna 460 tuntia yhdyskuntapalvelua koruvarkauden takia. Sittemmin tähden on kerrottu laiminlyöneen oikein urakalla hänelle määrättyä rangaistusta. Entinen teinitähti ei muun muuassa ilmestynyt töihin sovittuina aikoina.

Nyt 25-vuotiasta Lohania uhkaa peräti 1,5 vuoden uusi vankilareissu. Hänet voidaan nimittäin tuomita kalterien taakse yli vuodeksi yhdyskuntapalvelunsa laiminlyönnin takia. TMZ-sivuston mukaan tähden tapauksen tuomari Stephanie Sautner päättää tuomiosta 19. lokakuuta.

Lindsayn kerrottiin saaneen äskettäin potkut yhdyskuntapalvelustaan Los Angelesin naistenkeskuksessa. Tähden kerrottiin myös suorittaneen vasta 80 tuntia määrätystä 460 tunnista. Tuomari Sautnerin tiedetään sanoneen Lindsaylle aiemmin, ettei aio katsoa silmien läpi enää yhtäkään laiminlyöntiä.

Lindsay Lohan on istunut vankilan penkeillä aiemminkin. Tähti nimittäin kuljetettiin taannoin vankilaan, jossa hän virui vain noin päivän verran. Kohukaunottaren 75.000 dollarin takuusumma nimittäin maksettiin jo samana päivänä. Taannoin Lindsay määrättiin 35 päivän pituiseen kotiarestiin ja näyttelijätär sai jalkaansa elektronisen seurantapannan.