Vaimo leikkasi miehensä peniksen irti – ja heitti jokeen

Ohhoh! · Stara.fi

Taiwanilainen mies taitaa katua parhaillaan kovasti uskottomuuttaan. Vaimo ei nimittäin ottanut paljastusta kovinkaan kevyesti, sillä hän leikkasi miehensä peniksen irti ja heitti sen viereiseen jokeen.

30-vuotias vietnamilaissyntyinen vaimo sai kuulla miehensä pettäneen häntä ja lisäksi mies oli käyttäytynyt väkivaltaisesti häntä kohtaan. Nainen päätti suutuspäissään ottaa kovat keinot käyttöön, joten hän leikkasi miehensä sukuelimen irti saksilla.

Tainanin kaupungissa asuvan pariskunnan välienselvittely oli ilmeisesti suunniteltu, sillä vaimo oli syöttänyt miehelleen unilääkkeitä ennen kuin pääsi käsiksi tämän sukuelimeen. Myöhemmin nainen antautui vapaaehtoisesti poliisille, uutistoimisto Yahoo News raportoi. Penistä ei ole löytynyt.