BB-Suvi ylpeänä: ”Olen taivaan lahja miehille”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon toiseksi vanhin asukas BB-Suvi on jakanut elämänsä käänteitä ja tapahtumia varsin yksityiskohtaisesti koko tuotantokauden ajan. Taannoin hän esitteli asukkaille alapäänsä intiimilävistyksen.

Tänään asukkaat ovat keskustelleet muun muuassa toistensa vartaloista ja ulkonäöstä. Keskustelu kääntyikin jälleen kerran Suvin tarinointiin. Neljän lapsen äiti kertoi muun muuassa pitävänsä itseään ”taivaan lahjana” miehille ja olevansa haluttua seuraa ulkomailla.

– Se myytti, että blondit olis jotenkin halutumpia ulkomailla, on ihan bullshittiä, Suvi kertoi.

– Oikeesti? No sit mä oon väärässä, Sebastian kertoi.

– Vaikka mulla on sysimusta tukka ja irokeesi, niin oon ihan kuin joku magneetti. Mä oon taivaanlahja miehille, Suvi kehuskeli.

34-vuotias Suvi kertoi jo ensimmäisinä päivinä talossa ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias ja kihlautuneensa tämän kanssa 15-vuotiaana. Hän paljasti myös menettäneensä neitsyytensä 12 -13 vuotiaana.