Opiskelijatyttö tarjoaa seksipalveluja – palkkioksi iPhone 4S

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple toi äskettäin myyntiin uuden iPhone 4S -puhelimensa, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta ympäri maailmaa. Nyt eräs kiinalainen opiskelijatyttö haluaa vaihtaa puhelimen seksipalveluihinsa, koska hänellä ei ole muuten varaa laitteeseen.

Lovemelo-nimimerkkiä käyttävä Nanjingin kaupungissa asuva opiskelijatyttö on julkisuuteen vuotaneiden viestien mukaan tarjonnut miehille seksiä saadakseen vastineeksi uuden puhelimen. Puhelinta vastaan tarjolla oli seksiä viitenä yönä peräkkäin.

Mies ei kuitenkaan ainakaan tuolla kerralla suostunut tarjoukseen, jolloin epätoivoinen tyttö ehdotti kuukausien seksisuhdetta, The New Paper uutisoi. Kyseinen puhelin maksaa Kiinassa noin 560 euroa. Lehden mukaan tytön henkilöllisyys paljastui, kun hän kertoi miehelle puhelinnumeronsa.