Vaimo yllätti rysän päältä – rakastajatar hyppäsi ikkunasta! Katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa on nähty poikkeuksellisen raju uskottomuustapaus, kun rysän päältä kiinni jäänyt rakastajatar teki huiman paon hotellihuoneesta. Miehen vaimo oli saanut vihiä suhteesta ja päätti rynnistää paikalle hankkimaan todisteita. Raivostunut vaimo yllättikin pettäjäparin.

Vaimon raivoa säikähtänyt rakastajatar kömpi ulos toisessa kerroksessa olevan hotellihuoneen ikkunasta täysin alastomana. Vaimo seurasi kuitenkin perässä ja yritti saada otetta kerrosten välillä olevasta alastomasta naisesta. Lopulta rakastajatar teki yllättävän ratkaisun ja hyppäsi alas, Want China Times uutisoi.

Kuva: Want China Times

Nanjingin kaupungissa sunnuntaina sattunut tapaus päättyi onnellisesti ainakin siltä osin, että rakastajatar ei loukkaantunut vakavasti pudotuksessa. Alaston nainen onnistui nousemaan ylös ja saamaan taksin, jolla hän pakeni paikalta. Tapausta pysähtyi seuraamaan monia silminnäkijöitä, jotka ikuistivat tilanteen myös kuviin.