Äiti uhrasi henkensä pelastaakseen syntymättömän lapsensa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kaliforniassa tuli äskettäin ilmi urhea, mutta kohtalokas sankariteko. Kaksivuotiaan lapsen äiti nimittäin pelasti rattaissa istuneen jälkikasvunsa junan alta. Sankarillisuus riisti kuitenkin äidin hengen, sillä 33-vuotias nainen jäi itse junan alle.

Nyt erään raskaana olleen naisen sankariteko koskettaa niin ikään maailmalla. Yhdysvaltojen Oklahomassa on nimittäin tullut julki tapaus, jossa äiti kuoli itse pelastaakseen syntymättömän lapsensa. Stacie Grimm sairastui syöpään ja joutui päättämään pelastaako oman henkensä vai syntymättömän lapsensa.

Grimmin kerrottiin olleen onnensa kukkuloilla, kun hän sai tietää olevansa raskaana 41-vuotiaana. Hänellä todettiin kuitenkin pian syöpä. Urhea nainen päätti ettei hoida pahasti levinnyttä sairauttaan kemoterapialla. Grimm ehti pidellä keskosena syntynyttä Dottie Mae -tytärtään kerran käsivarsillaan ennen kuolemaansa.

– Tämä vauva oli Stacielle hänen elämänsä tärkein tarkoitus, menehtyneen äidin veli Ray Phillips kertoi News OK -sivustolle.