Shia LaBeouf hävisi kännissä baaritappelun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Shia LaBeoufin kerrottiin äskettäin sikailleen kännissä julkkisjuhlissa Los Angelesissa. Transformers-elokuvien päänäyttelijä muun muuassa kaatoi vesipullon naisseuralaisensa päälle ja sylki vettä rokkari Marilyn Mansonia päin.

Näyttelijäkomistuksen luonteen tiedetäänkin olevan äkkipikainen ja tempperamenttinen. Nyt 24-vuotiaan LaBeoufin kerrotaan joutuneen juovuspäissään baaritappeluun. Ikävä välikohtaus sattui viime viikonloppuna Kanadassa Granville Steet -strippiklubilla.

– Shia joutui sanaharkkaan parin juhlijan kanssa. Hän sai turpiinsa ja näytti silminnähden humaltuneelta, silminnäkijä paljasti Radar Online -sivustolle.

Silminnäkijän mukaan yökerhossa yksin juhlinut Shia ja tähdelle ”päätä aukoneet” juhlijat poistettiin klubilta sanaharkan jälkeen. Tappelu muuttui kuitenkin fyysiseksi klubin edustalla, kun yksi räyhääjistä hyökkäsi taksia odottaneen Shiahin kimppuun.

Tähtinäyttelijä on joutunut aiemminkin baaritappeluihin. Aiemmin tänä vuonna komistus joutui käsirautoihin, kun hän joutui käsirysyyn faninsa kanssa Kaliforniassa. Innokas fani nimittäin raivostui ja hyökkäsi näyttelijän kimppuun, koska tämä ei suostunut poseerata faninsa kanssa yhteiskuvassa.

Shia LaBeouf joutui heinäkuussa 2008 rajuun auto-onnettomuuteen, jossa hänen kätensä murskautui ja jossa hän menetti lopullisesti merkittävän osan kätensä toimintakyvystä. Shia kykenee kuitenkin jatkamaan näyttelijäuraansa. Äskettäin näyttelijäkomistus väitti olleensa läheisissä tunnelmissa Transformers-typy Megan Foxin kanssa myös elokuvien kuvausten ulkopuolella.