90-luvun hittibändi tekee paluun – uusi kappale ilmaisjakeluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla suurta suosiota nauttinut The Cranberries tekee paluun. Lukuisia hittejä tehtailleen yhtyeen ensimmäinen single yli kymmeneen vuoteen julkaistaaan tänään, ja kaiken lisäksi kappaletta jaetaan faneille verkossa ilmaiseksi.

Show Me -single tulee tänään iltapäivällä jakoon bändin Facebook-sivuilla. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta Roses-albumilta, joka julkaistaan 14. helmikuuta 2012.

Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan ja Fergal Lawler aloittivat musiikkiuransa Irlannissa vuonna 1989. Sittemmin he ovat myyneet maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa levyä. Bändi hajosi vuonna 2003, mutta teki yhden keikan pituisen paluun vuonna 2009. Viime vuonna bändi vihjasi paluusta ja nyt uusi levykin on pian tosiasia. Bändin tunnetuin jättihitti on Zombie.