Järkyttävä tapaus: Vanhemmat vaihtoivat vauvansa huumeisiin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa tuli äskettäin ilmi tapaus, jossa nuori perheenäiti oli myymässä lapsensa päästäkseen lomalle Disneylandiin. Myös aika ajoin maailmalla tulee ilmi järkyttäviä tapauksia, jossa vanhemmat yrittävät myydä lapsiaan internetissä.

Nyt erään pariskunnan väitetään myyneen neljäkuukautisen vauvansa huumediilereille Yhdysvaltojen Indianassa. Mail Online -sivuston mukaan vanhemmat saivat vaihdossa 13.000 dollaria, auton ja 50 huumepilleriä. Brandon-vauvan vanhemmat kertoivat poliiseille ajatelleensa vain vauvan parasta, koska he eivät pystyneet huolehtimaan pienokaisestaan.

Poliisi kertoi vanhempien myyneen vauvansa tunnetulle huumediileri-pariskunnalle Stephen ja Melissa Lynchille. Lynhien kerrottiin yrittäneen vuonna 2009 adoptoida Brandon-vauvan laillisesti, mutta oikeus hylkäsi huumediilereiden hakemuksen. Pian adoptiohakemuksen hylkäämisen jälkeen poliisi sai nimettömän vihjeen, että pariskunnat olivat tehneet kaupan vauvasta.

– Emme todellakaan myyneet vauvaamme rahaa, autoa tai huumeita vastaan, poikavauvan isä Brandon Riggs väitti poliiseille Mail Online -sivuston mukaan.

Poliisien mukaan pariskunnat ovat tehneet myös aiemmin kauppaa huumeista. Lynchien kerrottiin toimittaneen vauvan vanhemmille aiemmin tänä vuonna muun muuassa lukuisia huumepillereitä ja vahvoja kipulääkkeitä. Myyty Brandon-poika on nyt lastensuojeluviranomaisten huostassa.