BB-Suvi paljasti koska seksi alkoi toden teolla kiinnostaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Suvi on tehnyt talossa runsaasti paljastuksia esimerkiksi seksielämästään ja perheestään. Hetki sitten hän kertoi muille asukkaille avoimesti, että ei voi enää saada lapsia. Puhe kääntyi seksiin ja lapsiin, ja Suvi onnistui jälleen ihmetyttämään asukkaita.

– Mä kerron teille salaisuuden. Mä en ole aina tykännyt seksistä. Tai kun aiemmin joku kysyi, että harrastetaanko seksiä niin mä sanoin että ei. Sit mä lopetin pillerit ja kävin sterilisaatiossa ja sit alkoi… Suvi hymyili.

– Munahaukka pääsi vapaaksi, BB-Matti naureskeli.

– Kaikki takaisin mitä niinä vuosina jäi tekemättä, BB-Rami komppasi.

– Mäkin voisin käydä sterilisaatiossa. Ei välttämättä permanent-sterilisaatio, mutta sellainen väliaikainen mutkat solmuun -tyyliin, Matti lisäsi.

– Nyt on 99 prosentin mahdollisuus, että mä saan lapsen. Mä tiedän tapauksia, joissa steriloitu on saanut lapsen, Suvi kertoi.

Tämän jälkeen keskustelu jatkui seksin ja alkoholin ympärillä.