BB-Suvi puhui ohi suunsa – salaisuus julki

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin tänään siitä miten kukin asukas on huijannut ystäviään lähtiessään BB-taloon. BB-Sebastian oli ilmoittanut lähtevänsä vaeltamaan ja joutunut huijauksen vuoksi myös väittämään, että hänen puhelimensa oli mennyt rikki.

BB-Suvi kertoi panneensa autonsa vuokralle, ja siksi monet olivat ihmetelleet perheenäidin suunnitelmia. Suvi oli kertonut heille lähtevänsä Turkkiin viettämään polttareita. Seuraavaksi Suvi ryhtyi kertomaan tyttäreensä ja tämän kouluun liittyvistä järjestelyistä. Isoveli keskeytti kuitenkin tarinan nopeasti.

– Suvi, tulisitko päiväkirjahuoneeseen, Isoveli kuulutti.

Samalla Suvi tuli paljastaneeksi, että tuotanto oli aiemmin kieltänyt häntä puhumasta lapsistaan talossa. Suvi on nimittäin kertonut asukkaille runsaasti intiimejä yksityiskohtia lastensa elämästä.

– Ai niin, mä en saa puhua mun lasten asioista, Suvi paljasti ja tuli samalla rikkoneeksi talon sääntöjä paljastaessaan päiväkirjahuoneen tapahtumia muille asukkaille.

– Ai jaa? BB-Veera ihmetteli.

– Se ei saa puhua lapsen asioista? BB-Annika komppasi.

– Ai miks ei saa puhua? Veera kysyi.

– Ei puhuta näistä, BB-Terhi totesi.

– Miksi ei saa puhua lasten asioista? Annika jatkoi.

– Puhutaan jostain muusta, BB-Tanja vaihtoi puheenaihetta.

Hetken kuluttua Suvi palasi päiväkirjahuoneesta.

– Pidetään tuotannon asiat tuotannon asioina ja pidetään lapsetkin poissa. Kaikki henkilökohtaiset ja intiimit asiat jätetään sanomatta, Suvi vahvisti asian.