BB-Tanja suivaantui nimittelystä: ”En ole nauta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa verrattiin eilen asukkaita eri eläinlajeihin. Ensin vuorossa olivat koirarodut, kun kaikille asukkaille keksittiin heitä vastaava rotu. Esimerkiksi BB-Veera muistutti muiden asukkaiden mielestä labradorinnoutajaa ja neitokainen hyväksyi vertauksen.

BB-Rami muistutti eniten saksanpaimenkoiraa ja BB-Mikael pitkän pohdinnan jälkeen terrieriksi. Myös BB-Annika tuotti runsaasti päänvaivaa, mutta tulokseksi selvisi lopulta Matin oivalluksesta jackrussellterrieri.

Koirarotujen keksimisen jälkeen vuorossa olivat muut eläinlajit, joista ensimmäisenä vastine keksittiin Tanjalle. Häntä verrattiin kuitenkin heti nautaan, ja neitokaisen reaktion jälkeen peli loppuikin siihen.

– Voi v**tu. Mä en ole nauta! Mä oon saanut kuulla täällä niin paljon paskaa. Mua on haukuttu rumaksi ja lihavaksi ja sit noi vielä sanoi, ettei niillä seiso kahteen viikkoon sen jälkeen kun ne on nähnyt mut alasti! BB-BB-Tanja suivaantui.