Lindsay Lohan poliisivankilasta ruumishuoneelle – katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisneitokainen Lindsay Lohan kuljetettiin keskiviikkona käsiraudoissa poliisivankilaan. Tähti nimittäin laiminlöi toistuvasti ehdonalaistaan. Useampia kertoja kaltereiden takana virunut kohukaunotar vapautettiin kuitenkin tänään, kun 100.000 dollarin takuusumma maksettiin.

Näyttelijä-laulajan ehdonalaismääräyksiä on muutettu jo useaan kertaan. Lindsay sai nimittäin äskettäin yhdyskuntapalveluksesta Los Angelesin naistenkeskuksesta surkean työpanoksensa takia. Potkujen jälkeen tähti määrättiin töihin Yhdysvaltojen Punainen risti -järjestöön.

Contact Music -sivuston mukaan Lindsayn tapauksen tuomari Stephanie Sautner keskeytti kuitenkin tähden yhdyskuntapalveluksen myös Punaisessa ristissä. Tuomari nimittäin halusi Lindsayn töihin ruumishuoneelle, jossa kaunottaren täytyy lakaista lattioita 120 työtuntia.

Neitokainen ehtikin aloittamaan työt ruumiishuoneella ennen pidätystään. Nyt Lindsay odottaa oikeudenkäyntiä, joka järjestetään 2. marraskuuta. Tuomari määräsi, että tähden täytyy seuraavaan oikeudenkäyntiin mennessä työskennellä ruumishuoneella 16 tunnin verran. Kohujulkkiksen on kerrottu olevan nyt ”erittäin keskittynyt” uusimman yhdyskuntapalveluksensa suorittamiseen.