Pariskunta naimisissa 72 vuotta – kuolivat yhtä aikaa käsi kädessä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uskomattomia rakkaustarinoita tuntuu näkevän vain elokuvissa, mutta myös tosielämässä voi törmätä sydäntä koskettaviin rakkaustarinoihin. Nyt erään yhdysvaltalaisen avioparin yhteinen elämäntie todistaa, että tosirakkautta on olemassa.

Gordon ja Norma Yeager nimittäin kuolivat käsi kädessä 72 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta joutui viime viikolla auto-onnettomuuteen ja molemmat loukkaantuivat vakavasti. Aviopari kiidätettiin teho-osastolle ja heidät asetettiin sairaalassa vierekkäisille sängyille.

Gordon menehtyi pian vammoihinsa ja hänen sydämensä pysähtyi. Pariskunnan lapset kuitenkin ihmettelivät, miksi heidän isänsä monitorissa näkyi vielä sydämentykytyksiä. Norma ei ollut irrottanut kättään kuolleen miehensä kädestä, joten hoitajat kertoivat sydämenlyöntien kulkevan käden kautta Gordoniin.

90-vuotias Norma kuoli tasan tunnin päästä siitä, kun hänen 94-vuotias aviomiehensä Gordon menehtyi. Pariskunnan lapset seisoivat rakastuneiden vanhempiensa kuolinvuoteiden vieressä ja todistivat uskomattoman rakkaustarinan päättymistä.

– Isä sanoi aina, että nainen on odottamisen arvoinen. Isä odotti äitiä tunnin ajan ja piti oveaan auki, Yeagereiden lapsi Dennis Yeager kertoi Radar Online -sivustolle.

Pariskunnan tytär Donna Sheets kertoi vanhempiensa avioituneen, kun Norma valmistui lukiosta. Tytär kertoi myös äidin ja isänsä tehneen kaiken yhdessä ja olleen erottamattomia. Avioparia jäivät kaipaamaan 14 lastenlasta, 29 lapsenlastenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsenlapsi.