Äiti antoi lapsilleen kokaiinia ja alkoholia – nelivuotias tunnisti olutmerkit mausta!

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa järkyttää parhaillaan tapaus, jossa perheenäiti oli juottanut nelivuotiaalle lapselleen alkoholia ja syöttänyt kymmenkuukautiselle vauvalleen kokaiinia. 29-vuotias connecticutilainen perheenäiti on tunnustanut syytteet oikeiksi.

Perheenäiti oli lastensa kanssa leikkikentällä, kun hän pakotti nelivuotiaan tyttärensä juomaan pullollisen olutta. Silminnäkijät raivostuivat näkemästään ja soittivat paikalle poliisit, jotka pidättivät äidin. Pidätyshetkellä äidiltä löytyi tyhjä olutpullo. Sosiaaliviranomaisten kuulustelussa poika kertoi pitävänsä erityisesti Budweiser-oluesta. Hän lisäsi ettei pidä Dog-Bite -oluesta.

Asiasta uutisoineen NBC WVIT-TV -kanavan mukaan viranomaiset veivät lapset sairaalaan tutkimuksiin, joissa selvisi että tyttärelle oli annettu alkoholia ja kokaiinia. Kymmenkuukautinen poika oli niin ikään saanut kokaiinia. Myöhemmin äiti myönsi antaneensa lapsilleen pullollisen olutta päivässä.