Tästä syystä BB-Siv Anita lähetettiin Suomeen – luvassa kyyneleitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon tänään saapuva norjalainen vaihtoasukas BB-Siv Anita nähdään ensimmäisen kerran televisiossa iltaseitsemältä. Norjassa hänen lähtönsä tuli yllätyksenä, sillä hän joutui reissun myötä jättämään ihastuksensa sikäläiseen BB-taloon.

Siv Anita valittiin Suomeen passitettavaksi vaihtoasukkaaksi hieman poikkeuksellisesta syystä, jonka takia vaihtoviikon aikana norjalainen voi vuodattaa myös ikävän kyyneleitä.

– Olemme innoissamme nähdessämme kuinka voimakas Siv Anitan ja Andreas P:n suhde todella on ja kestääkö suhde kun Siv Anita poistuu talosta. Siksi päätimme erottaa pariskunnan ja lähettää hänet Suomeen, tuottaja Kim Oreröd kertoi ohjelman verkkosivuilla.

– On myös mielenkiintoista nähdä miten Andreas P reagoi kun uusi suomalainen asukas siirretään taloon. Meidän mielestämme Siv Anita on hyvä edustaja Norjan Big Brotherille ja mielestämme oli hyvä ajatus lähettää hänet, tuottaja jatkoi.

Norjan Big Brother -talon asukkaat ovat aiemmin suorittaneet asukasvaihtoja Ruotsin ja Thaimaan kanssa.