BB-Siv Anita paljasti traagisen menetyksensä

Big Brother · Stara.fi

Suomeen tänään saapuva norjalainen BB-vaihtoasukas BB-Siv Anita on kokenut lapsena kovia. Hän kertoi ennen taloon astelemistaan tuotannolle kyynelsilmin rankasta kokemuksestaan, joka tapahtui tytön ollessa vielä yhdeksänvuotias.

Siv totesi, ettei hän koskaan kerro elämänsä traagisimmasta vuodesta, eikä hän olekaan kertonut siitä muille asukkaille. Ennen taloon astelemistaan hän avasi kuitenkin sanaisen arkkunsa. Siv Anita kertoi olleensa yhdeksänvuotias, kun äiti kertoi sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää. Vain kahden vuoden kuluttua hän hävisi taistelun syöpää vastaan ja tyttö menetti äitinsä.

– Muistan sen hyvin. Olin yhdeksänvuotias, kun äitini ja isäni istuivat olohuoneessa. Muistan kuulleeni heidän puhuvan, että ”Meidän on kerrottava Siv Anitalle”. Äitini itki ja kertoi minulle, että hänellä oli keuhkosairaus ja että ihmiset eivät voi elää ilman keuhkoja, Siv Anita kertoi.

– Olin hyvin nuori kun äitini sairastui, ja olin 11-vuotias kun hän kuoli. Se on sekä muuttanut minua että vahvisti minua ihmisenä. Äidin sairastuminen on aina vaikeaa, mutta yhdeksänvuotiaana on vaikea ymmärtää mitä tapahtuu.