BB-Suvi ei voi saada lapsia – kertoi asukkaille syyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Suvi vastasi eilen asukkaiden ihmetyttämisestä, sillä hän teki uusia paljastuksia yksityiselämästään. Aiemmin illalla hän kertoi käyneensä strerilisaatiossa, joten hän ei voi saada enää lapsia.

Tämän jälkeen neljän lapsen äiti paljasti myös syyn sterilisaatioonsa. Suvi kävi operaatiossa, koska hänen silloinen miehensä ei sitä halunnut tehdä.

– Me mentiin lääkärille ja se kertoi miten miehen sterilisaatio tapahtuisi. Siinä ne olis tehnyt sinne jonkun viillon. Sit kun lähdettiin sieltä, niin mun mies sanoi että se ei sellaiseen suostu, Suvi kertoi.

– Mä en halunnut käyttää mitään pillereitä, kun sit loppukuusta aina huomasin, että oli jäänyt joku viis tai kuus pilleriä ottamatta. Me harrastettiin silloin seksiä vaan joku kerran tai kaksi viikossa. Sit kun yritettiin lasta niin neljä viisi kertaa päivässä mä olin kontat ylöspäin.

Samalla Suvi kertoi myös, että hänelle suoritettu sterilisaatiotapa ei ole kovin yleinen.

– Se on Suomessa vielä tosi harvinainen. Siinä laitetaan sellainen juttu tonne munajohtimiin ja se jotenkin ruostuttaa munajohtimet tukkoon. Sit kuukauden päästä katottiin ultraäänellä, että ne oli tukossa, Suvi paljasti.