BB-Tanja ihmettelee: ”Mitä helvettiä mä täällä teen?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tapahtuu viikonloppuna poikkeuksellisia asioita, kun talosta on poistunut BB-Janica ja tilalle tulee Norjasta BB-Siv Anita. Eilen illalla Janica oli vielä talossa ja neitokaisen keskustelivat kaudesta ja siihen liittyvistä asioista.

– Mä halusin näyttää itselleni että mä pystyn puhumaan itseni BB-taloon. En mä tiedä mitä helvettiä mä täällä teen. Tulipa osoitettua itselle, että mitä tää nyt oikein on, Tanja totesi naureskellen.

Samalla BB-Suvi havantui siihen kuinka pitkän ajan asukkaat lopulta talossa viettävätkään. Hän vaikutti itsekin tyrmistyneen havainnostaan.

– Tajuutteks te kuinka pitkä tää on? Tää on ihan saatanan pitkä aika, Suvi korotti ääntään.

Seuraavaksi keskustelu siirtyi jälleen lapsiin ja kouluruokailuun.