Sankaripalomiehet elvyttivät koiran suusta suuhun – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtiin äskettäin Pelastushelikopteri-realitysarjassa kuinka rajavartioston miehet noukkivat viime hetkellä merihätään joutuneen ja jo elottoman koiran. Nelijalkainen elvytettiin sankarillisesti helikopterissa ja sen henki pelastui. Nyt vastaava tapaus on sattunut Yhdysvalloissa.

Verkossa julkaistiin eilen kuvasarja tapauksesta, jossa Wisconsinin osavaltiossa syttyi kuluvan viikon tiistaina asuntopalo. Ihmishenkiä ei menetetty, mutta asunnosta löytyi labradorinnoutaja. Palomiehet eivät jättäneet 7-vuotiasta Coda-koiraa oman onnensa nojaan, vaan ryhtyivät välittömästi toimeen.

Kaikki kuvat: Wausau Daily Herald

Koiran pelastamiseksi tarvittiin myös suusta suuhun -elvytystä, ja sitä ihmisen paras ystävä myös sai, Wausau Daily Herald -lehti uutisoi. Lisäksi sille annettiin happea. Elvityksen jälkeen koira kiidätettiin eläinsairaalaan hoidettavaksi. Tapaus tallentui silminnäkijöiden valokuviin ja nyt sankaripalomiehet Jamie Giese ja Jared Thompson komeilevat verkkosivustoilla ympäri maailmaa.