Mies harrasti seksiä nukkuessaan – vaimo tuli raskaaksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tapahtunut monenlaisia kommelluksia, kun ihmiset ovat esimerkiksi kävelleet unissaan ulos asunnostaan ja pitkin kaupunkia. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin raportoitu poikkeuksellisesta tapauksesta.

Amerikkalainen pariskunta Ryan ja Dee Harris yrittivät epätoivoisesti lasta puolentoista vuoden ajan. Lukuisista yrityksistä huolimatta pienokaista ei saatu alulle. Lopulta vaimo tuli kuitenkin raskaaksi, mutta hieman erikoisella tavalla. Miehen nimittäin väitetään sillä kerralla harrastaneen seksiä unissaan.

Kyseessä on ilmiö nimeltä sexsomnia, jossa ihmiset tekevät seksuaalisia asioita nukkuessaan. Vaimon mukaan hän herää usein siihen, että mies harrastaa seksiä hänen kanssaan, vaikka ei ole edes hereillä. Vaimo pitää nukkumisseksistä, koska silloin se kestää normaalia pidempään.

– Kun se tapahtui ensimmäisen kerran, lähetin hänelle tekstiviestin, jossa kiitin viime yöstä. Hän vastasi ettei tiedä mistä puhun, vaimo kertoi The Sun -lehdelle.

Nukkumista lukuunottamatta pariskunnalle kävi kuin tuhansille muillekin pareille, eli vaimo tuli raskaaksi juuri kun heidän piti aloittaa hedelmällisyyshoidot.