Kiinni rysän päältä – Miehellä seksisuhde naapurin koiraan

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka eräs koiran kanssa seksisuhteessa oleva mies viettelee lemmikkinsä ennen tositoimia. Nyt Yhdysvalloissa on jäänyt uskottomuudesta kiinni mies, jonka seksikumppani oli naisen sijaan naapurin koira.

Tennesseeläinen mies pidätettiin viime lauantaina ja hän saa syytteet eläimiinsekaantumisesta. Poliisit hälytti toinen naapuri, joka joutui todistamaan kuinka mies harrasti seksiä Adam-nimisen saksanpaimenkoiran kanssa ainakin kolme kertaa tunnin aikana.

Kuva: FOX Memphis

Koiran omistaja Caroline Morris on kauhuissaan tapahtuneesta ja hän on pettynyt siihen, ettei hän kyennyt suojelemaan pienokaistaan seksuaaliselta ahdistelulta, FOX Memphis uutisoi. Nyt emäntä yrittää keksiä tavan, jolla hän kertoo koiralle, ettei se tehnyt mitään väärää. Seksisuhde oli emännän mukaan jatkunut ainakin kuukauden ajan, sillä koiran käytös oli silloin muuttunut.