Missituomarit vaativat Amy Willertonilta seksiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on noussut kohu kansainvälisestä Miss Asia Pacific -missikilpailusta, jossa tuomarit ovat vaatineet seksiä vastineeksi kilpailussa antamistaan pisteistä. 19-vuotias englantilainen Amy Willerton on paljastanut lehdistölle karmaisevan kokemuksensa Etelä-Koreassa järjestetystä missikilpailusta.

Willertonin mukaan tuomarit ja sponsorit kourivat kilpailijoita ja vaativat seksipalveluja. Lisäksi kilpailijoille annettiin ruokaa vain kerran päivässä. Lisäksi hotellihuoneessa ei ollut lainkaan sänkyä, vaan ainoastaan patja lattialla. Teinimissi vietti kisassa vain kolme kauhunsekaista päivää kunnes teki ratkaisunsa ja lähti kotiin kesken kilpailun.

– Se oli kertakaikkiaan kammottavaa. Kaksi järjestäjää ahdisteli minua seksuaalisesti. Toinen yritti vetää toppini alas. Kun poseerasimme sponsoreiden kanssa he kourivat meitä epäsopivista paikoista. Tyttöjä vedettiin sivummalle ja heille kerrottiin mitä heidän tulee tehdä mikäli haluavat menestyä kilpailussa. He tarkoittivat seksiä, Amy Willerton kertoi The Sun -lehdelle.

Amy Willerton ilmoitti kertomansa mukaan tapauksesta myös paikalliselle poliisille, jonka kilpailun järjestäjä kuitenkin lahjoi käteisellä rahalla kaikkien nähden. Myöhemmin Willerton sai tietää, että kansainvälisen mallikilpailun voittajaksi kruunattiin lopulta järjestäjämaan edustaja Miss Etelä-Korea. Palkintosumma oli noin 25.000 dollaria.

– Kun valitimme asiasta, meille kerrottiin ettei meillä ollut mahdollisuuksia kilpailussa mikäli jatkaisimme valittamista. Soitimme poliisille ja näimme kuinka järjestäjä antoi lompakostaan rahaa poliiseille kun he saapuivat.