BB-Siv Anitan suihkukuvat päätyivät verkkoon

Big Brother · Stara.fi

Suomessa parhaillaan asukasvaihdossa oleva norjalainen vaaleaverikkö BB-Siv Anita ei ole ollut kovin innoissaan Suomen vierailusta. Asukkaat ovat yrittäneet pitää hänelle seuraa, mutta tänäänkin neitokainen on näyttänyt tylsistyneeltä suurimman osan päivästä.

Taloon saavuttuaan neitokainen suuntasi saman tien suihkuun. Nyt ohjelman tuotantotiimi on julkaissut Sivin suihkukuvia ohjelman verkkosivuilla. Kuvissa norjalaiskaunotar nähdään esimerkiksi rinnat paljaana. Samaan aikaan suihkussa on myös talon suomalaisia naisasukkaita.

Nyt menossa olevalla ja aikaisemmilla kausilla asukkaiden suihkukuvia on päätynyt usein verkkoon erilaisille kuvasivustoille. Tällaiset asukkaiden nakukuvat ovat yleensä olleet kuvakaappauksia ohjelman nettilähetyksestä.