BB-Tanja murtui itkuun: ”Täällä on 20 pinnallista ihmistä – ja mä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin tänään iltapäivällä naisten vartaloista ja kauneudesta. BB-Suvi oli eniten äänessä, mutta lopulta keskustelu päättyi yllättäen Tanjan murtumiseen. BB-Tanja uskoo nimittäin, että kaikki muut talon asukkaat ovat pinnallisia ja pitävät häntä pinnallisena.

– Nyt mä huomasin, että kaikki teistä ajattelee musta pahaa ja että mä oon tullut hakemaan tänne jotain v**un huomiota. Kyllä v**tu vi**ttaa teistä jokainen, kiitos kysymästä, Tanja vuodatti pihamalla Benille kyyneleet silmissä.

– Mä heitän jatkuvasti sellaista, että ”Mulle kaksi tuolia, kun en mahdu yhdelle” ja ne ihmiset, jotka sanoo, että ”Sä oot todella kaunis” ja lässyn lässyn. Täällä ihmiset luulee, että mä kerjään huomiota mitä mä en tee, koska mä tiedän kyllä miltä mä näytän, Tanja jatkoi vuodatusta.

BB-Ben yritti rauhoitella Tanjaa.

– Se juttu on hauskaa läppää. Mä tiedän millainen sä oot ja se on hauska läppä, Ben selitti.

– Pontti on se, että mä oikeesti pidän mun kasvoja kauniina. Mä en ole koskaan nähnyt yhtään ihmistä, jolla olis yhtä kauniit kasvot kuin mulla. Ei yhtään ylpeenä. Mä en tykkään mun kropasta muuten. Mä en ole niin pinnallinen, että pitäis olla tällainen ja tällainen perse ja blaa blaa. Mä en tiedä miten tänne on löydetty 20 niiin pinnallista ihmistä – ja minä, Tanja valitti.