Demi Lovato pokasi Wilmer Valderraman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Lovato teki äskettäin näyttävän paluun parrasvaloihin hermoromahduksensa jälkeen. Teinitähti julkaisi ongelmistaan kertovan Skyscraper-kappaleen, joka nousi heti hitiksi. Hänen uusi albuminsa Unbroken julkaistiin 20. syyskuuta ja se komeili heti samana päivänä iTunes-musiikkipalvelun ykkössijalla.

Nyt jälleen julkisuuden valokeilasta nauttivan teinitähden kerrotaan seurustelevan itseään 12 vuotta vanhemman miehen kanssa. Lovaton uusi kulta on nimittäin 70’s Show -televisiosarjasta tuttu Wilmer Valderrama. Näyttelijät yhdistettiin toisiinsa jo aiemmin tänä vuonna, mutta nyt tuore pari ei enää salaile romanssiaan.

Silminnäkijöiden mukaan ihastunut pariskunta bongattiin äskettäin kuhertelemassa julkkisjuhlissa. Valderramaa on pidetty Hollywoodin naistenmiehenä, sillä 31-vuotias tähti on kellistänyt kainaloonsa useita nuoria näyttelijäkaunottaria. Komistus on seurustellut muun muuassa Mandy Mooren, Lindsay Lohanin ja Jennifer Love Hewittin kanssa.

– Demi ja Wilmer eivät enää salaile romanssiaan, sillä he vaihtoivat juhlissa koko illan suudelmia ja pitivät toisiaan kädestä. He selvästikin nauttivat toistensa seurasta, silminnäkijä kertoi Life & Style -lehdelle.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Demin uutisoitiin taannoin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran. Teinitähti on seurustellut myös poppari Joe Jonasin kanssa.