Shokkipaljastus Amy Winehousen kuolemasta – syy viimein julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa. Päihde- ja alkoholiongelmaisen tähden uskottiin menehtyneen muun muuassa yliannostukseen. Laboratoriotuloksissa kuitenkin selvisi ettei supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Nyt on vahvistunut, että Amy Winehouse kuoli alkoholimyrkytykseen. Laulajalla oli nimittäin veressään alkoholia peräti viisinkertaisesti yli tieliikenteen promillerajan. Aiemmin Winehousen isä väitti, että hänen tyttärensä oli kuolinhetkellään kuivilla kaikista päihteistä. Poliisi löysi kuitenkin tähden kotoa kolme pulloa vodkaa.

Vuonna 2008 Amy Winehousen 10 miljoonan punnan omaisuus huomioitiin Sunday Times -lehden rikkaiden listalla. Nyt omgwire-sivuston mukaan on kuitenkin selvinnyt edesmenneen laulajatähden rahatilanteen olleen huomattavasti heikompi kuin kolme vuotta sitten. Winehousen omaisuuden uutisoitiin olevan yhteensä noin kaksi miljoonaa puntaa kuollessaan 27-vuotiaana.