Fanit järkyttyivät: Maailman suosituimmat elokuvat vedetään myynnistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuva-alalla on viime viikkoina kohuttu uskomattomasta tapauksesta, kun elokuvia verkossa vuokraava amerikkalainen Netflix nosti kertaheitolla huimasti tuotteidensa hintaa. Tapaus johti asiakaspakoon, kun jo 800.000 asiakasta on sulkenut tilinsä ja yhtiön osake on romahtanut 36 prosenttia.

Nyt fyysisten elokuvien saralla on saatu jo toinen shokkiuutinen, kun Warner Bros. on ilmoittanut vetävänsä maailman suosituimman elokuvasarjan pois kaupoista. Deadline-julkaisu nimittäin kertoo, että Harry Potter -elokuvien myynti kaupoissa loppuu vuodenvaihteessa.

Elokuvien toimittaminen kauppoihin päättyy 29. joulukuuta, ja se kattaa kaikki julkaistut Potter-elokuvat mukaanlukien DVD-erikoispaketit. Sarjan viimeinen elokuva julkaistaan 11. marraskuuta, eli se ehtii olla myynnissä vain puolentoista kuukauden ajan.