Tullimies löysi dildon matkalaukusta – tässä nolo tulos

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokenttien tullitarkastuksissa tutkitaan päivittäin valtava määrä laukkuja, mutta näistä tutkimuksista jää harvemmin havaittavia jälkiä. Esimerkiksi Yhdysvalloissa tullimiehet joutuvat kuitenkin jättämään laukkuun ilmoituksen tutkimuksista. Nyt eräässä ilmoituksessa on ollut yllättävä ylimääräinen viesti.

Julkkisbloggari Jill Filipovicille sattui nimittäin viime lauantaina tapaus, jossa tullimiehet olivat jättäneet hänelle viestin, jossa luki käsinkirjoitettuna ”Get Your Freak On Girl.” Ronski viesti viittasi todennäköisesti matkalaukusta löytyneeseen hieromasauvaan, eli dildoon. Tapaus on nyt saanut suurta huomiota ympäri maailmaa. Filipovic huomasi viestin avatessaan laukkunsa hotellissa.

Kuva: Jill Filipovic