Virus iski Suomen BB-taloon? BB-Siv Anita sairastui

Big Brother · Stara.fi

Norjan Big Brother -talosta Suomeen saapunut BB-Siv Anita on omien sanojensa mukaan sairastunut. Hän heräsi tänä aamuna äänensä menettäneenä. Muita asukkaita ihmetytti tilanne, mutta norjalainen ilmoitti tietävänsä mistä on kyse.

– Kuinka voit menettää äänesi noin? BB-Sebastian ihmetteli.

– Se on joskus näin kun vilustut. Kun virus iskee. Minulla ei ole aiemmin ollut tätä. En saa puhua siitä viruksesta, jota on liikkeellä Norjan BB-talossa. Älkää pliis puhuko siitä, BB-Siv Anita hiiskui.

Sebastian yritti saada vieraalta tietoja Norjassa tapahtuneista sairastumisista, mutta Siv Anita ei suostunut kertomaan niistä enempää. Aiemmin hän kuitenkin kertoi Norjan BB-talossa leviävästä stafylokokki-bakteerista ja myönsi, että myös Norjassa oleva BB-Janica voi sairastua. Virukset ja bakteerit ovat siis keskusteluissa sekaisin, mutta Sivin ääni on joka tapauksessa kadoksissa.