120-vuotias mies meni naimisiin – morsian 60-vuotias

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiassa vanhusten syntymätodistusten puute on aiheuttanut jonkin verran ongelmia ja epäilyjä, sillä iän huijaaminen on asiakirjojen puutosten takia varsin helppoa. Esimerkiksi maratonin juosseen satavuotiaan miehen suoritusta ei syntymätodistuksen puutteen vuoksi hyväksytty viime viikolla Guinnessin ennätyskirjaan.

Nyt otsikoihin on noussut eräs toinen todellinen ikämies, kun itseään 120 vuotiaaksi väittävä Hazi Abdul Noor on avioitunut ja julistautunut maailman vanhimmaksi sulhaseksi. Hänen tuore vaimonsa Samoi Bibi ei suinkaan ole nuorukainen, vaikka vaimo on 60-vuotiaana puolet miestään nuorempi, Times of India uutisoi.

Satgharissa avioitueella miehellä on 122 hengen perhe. Hänen todellista ikäänsä kuitenkin epäillään. Intian äänestyslistoilla hänen iäkseen on merkitty 116 vuotta, mutta miehen itsensä mukaan hänen syntymästään on kulunut jo 120 vuotta.