Maailman kallein sänky – patjana 80 miljoonaa seteleinä! Katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ökyrikkailla on varaa ostaa luksuskaupoista huippuhintaisia mittatilauksena tehtyjä ökysänkyjä, mutta nyt maailman rikkaimpienkin sängyt ovat jääneet selvästi erään kiinalaisen pariskunnan nukkumapaikalle.

Henanin kaupungin poliisi on nimittäin saanut kiinni pariskunnan, joka oli nukkunut maailman kalleimmassa sängyssä. Siinä ei ollut edes runkoa, mutta patjan virkaa teki 80 miljoonan juanin edestä seteleitä. Summa vastaa noin 9,8 miljoonaa euroa.

Li Wuzhi ja hänen vaimonsa Cui Yanyun olivat pinonneet rahat tasaiseksi patjaksi, jonka päällä varmasti tuntui Roope Ankalta. Rahat olivat viranomaisten mukaan peräisin huumekaupasta. Heiltä takavarikoitiin rahojen lisäksi myös 2 800 kiloa huumausaineita.

Kuva: Xinhua