Taapero söi löytämäänsä huumetta pikaruokalassa – myyjä tarjosi mehua päälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa järkytti taannoin tapaus, jossa huumediileri-äidin kodin hygieenisyys osoitti törkeää välinpitämättömyyttä. Nainen pussitti huumeita lastensa murokulhojen avulla ja säilytti huumeita alle kouluikäisten pienokaistensa ulottuvilla.

Nyt eräs kahden lapsen äiti on raivoissaan amerikkalaisen pikaruokaravintolan toiminnasta. Stacey Rushin reilun vuoden ikäinen vauva söi nimittäin huumetta KFC-ravintolan wc-tiloissa. 24-vuotias äiti kertoi vaihtaneensa tyttärensä vaippoja vessassa, kun hän yhtäkkiä huomasi vauvansa jauhavan suussaan kannabista. Rush ehti napata huumesätkän tyttärensä suusta ennen kuin tämä ehti nielaista sen.

Säikähtänyt ja raivostunut äiti valitti tapauksesta ruokapaikan esimiehelle. Rush sai kuitenkin odottamattoman vastaanoton, kun työntekijä tarjosi hänelle ilmaisen hedelmämehun, jotta äiti pystyisi huuhtelemaan sillä vauvansa suun. Äiti kertoi ettei hänelle esitetty kertaakaan anteeksipyyntöä.

– On kauhistuttavaa ajatella, että joku äiti on käärinyt huumesätkää vaippojen vaihdon yhteydessä, Rush kertoi Mail Online -sivuston mukaan.

KFC-pikaruokaravintolan edustaja kommentoi asiaa ja kertoi tapauksen järkyttäneen heitä. Edustaja kertoi myös, että he huolehtivat tarkasti hygieniasta ruokapaikkansa tiloissa. Muun muuassa wc-tilat siivotaan edustajan mukaan puolen tunnin välein. Pikaruokaravintola aikoo ilmoittaa asiasta poliisille.