Courteney Cox tiukassa märkäpuvussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Eronnut pariskunta työskenteli äskettäin yhdessä Scream 4 -elokuvan merkeissä.

Nyt 47-vuotias kaunotar on esittellyt kurvejaan Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä. Puumanainen-komediasarjan päätähti kuvattiin nimittäin tiukkaan märkäpukuun sonnustautuneena. Surffilook sopikin hyvin seksikkäälle tähdelle, jonka vartalo on edelleen huippukunnossa.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai lapsen Arquetten kanssa vuonna 2004. Coxin ja Arquetten perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan Courteney Coxin rinnalleen löytämä uusi rakas Brian Van Hult.