Johnny Depp kertoi miksi retkahti viinaan: ”Se oli ainoa mahdollisuus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijä Johnny Depp aiheutti äskettäin närää vertaamalla valokuvaussessiota raiskaukseen. Möläytyksen aiheuttaman kohun jälkeen näyttelijäkomistus pyysi anteeksi raiskauskommenttiaan ja kertoi katuvansa sitä.

Muusikkonakin aika ajoin keikkaileva supertähti on nyt paljastanut juoneensa nuorempana päivittäin kännit kuuluisuutensa takia. Depp kertoi julkisuuden tehneen hänelle epämukavan olon, ja hän pakeni pahaa oloaan juomalla itsensä umpihumalaan.

– Se oli ainoa mahdollisuus. Vain lärvien vetäminen sai minut unohtamaan kuuluisuuteni. Tuhlasin siihen monia vuosia, Johnny Depp kertoi Ask Men -julkaisulle.

Erakkona omissa oloissaan normaalisti viihtyvä Johnny Depp yllätti äskettäin nousemalla lavalle rockbändin keikalla Austinissa, Texasissa. Sikäläisellä Continental Clubilla oli esiintymässä ZZ Top -yhtyeen Billy Gibbons, kun tämä sai seurakseen myös Deppin. Näyttelijä otti haltuunsa keikan kitarasetin.

Johnny Deppin seuraava roolityö nähdään elokuvassa The Rum Diary. Tuottajana ja käsikirjoittajankin työskentelevä Depp varjelee tarkasti yksityiselämäänsä. Tähti ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.