”Nainen, tee näin jos haluat seksiä vielä vanhuksena”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popkuningatar Madonna ei ole ainoa huippukuntoinen Hollywood-tähti, sillä tiukassa kunnossa itsensä pitää myös 74-vuotias Jane Fonda. Veteraaninäyttelijätär tunnetaankin lukuisista kuntoiluvideoistaan, sillä hän on julkaissut vuoden 1982 jälkeen jo yli kaksikymmentä videota.

Nyt upeavartaloinen näyttelijätär neuvoo vanhempia naisia pitämään huolta fyysisestä kunnostaan. Hän nimittäin kertoi etenkin notkeana pysymisen helpottavan jatkossa seksielämää. Fondan mielestä sänkypuuhia ei pidä unohtaa vanhuuden myötä, koska aktiivinen elämäntyyli pitää ihmisen terveenä.

– Jos haluat seksiä vielä vanhempanakin, pitää pysyä notkeana, Fonda kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Fonda kertoi taannoin nauttivansa seksistä vanhemmalla iällä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hän uskoi sen johtuvan siitä, että näyttelijätär on pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Tähti kertoi kuitenkin olevansa kiitollinen ulkonäöstään muun muuassa plastiikkakirurgilleen, joka on pitänyt Fondan rypyt kurissa.

Jane Fonda tunnetaan Oscar-palkituista rooleistaan elokuvissa Klute – rikosetsivä sekä Katkera paluu. Kaiken kaikkiaan Oscar-ehdokkuuksia hänelle on kertynyt seitsemän kappaletta. Ennen näyttelijäuraansa Fonda oli myös muiden muassa malli ja hänet taltioitiin Vogue-lehden kanteen. 1980-luvulla Fonda myös julkaisi joukon erittäin suosituksi tulleita aerobic-kirjoja ja videoita.