Asukasvaihto päättyi kyyneliin – Siv Anita poistui

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan välinen asukasvaihto on nyt päättynyt Suomen BB-talossa, kun BB-Siv Anita poistui talosta. Hänet saateltiin kotimatkalle kyynelten siivittämänä. Viime sekunneilla Siville muodostettiin ovelle kunniakuja, jota kautta hän asteli ulos talosta.

– Veera, nyt voit puhua jälleen! Mikael naureskeli.

– Jeee! Veera huusi innoissaan.

– No niin nyt se kuulin ton tonne käytävään, Mikael huomautti.

Tämän jälkeen BB-Sebastian ryhtyi puhumaan Suville englanniksi. Muut huomauttivat hänelle, että enää ei tarvitse puhua englantia. Sebastian siirtyi makuuhuoneeseen, jossa hän ryhtyi vuodattamaan kyyneleitä ystävänsä poistuttua. Veera tuli lohduttamaan häntä.

– Onneksi se ei asu Kiinassa, Veera lohdutti.

– Nyt mulla on enemmän ikävä Siviä kuin Janicaa, koska se lähti just ovesta, Sebastian totesi.

Samaan aikaan olohuoneessa keskusteltiin siitä kuinka hyviksi ystäviksi asukkaat ja vieras lopulta tulivatkaan.

– Siitä tuli uusia juttuja esiin vasta viimeisen kolmen päivän aikana. Se rupes koko ajan puhumaan enemmän, BB-Suvi totesi.

– Outo fiilis kun mä tunnen Sivin paljon paremmin kuin Janican, Matti totesi.

– Samoin. Mä tuli Sivin kanssa toimeen paljon paremmin kuin Janican, vaikka meillä ei ole yhteistä kieltä. Mä tunsin Siviä paremmin kuin Janicaa, vaikka Janican kanssa ollaan tunnettu monta viikkoa, Veera komppasi.