Räppärikaunotar ja siivooja ottivat rajusti yhteen – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi nuoren faninsa kanssa hittikappaleensa.

Nyt naisräppärin kerrotaan raivostuneen kotiapulaiselleen. Siivooja oli nimittäin omien sanojensa mukaan napannut Minajista salakuvan, kun supertähti oli viemässä roskia kierrätykseen. Räppärin kerrottiin tulistuneen, kun siivooja oli pyytänyt Minajilta nimmarin salavalokuvaansa. Kotiapulaisen kerrottiin soittaneen paikalle poliisit, koska riita oli yltynyt uhkaavaksi.

TMZ-sivuston mukaan siivooja ei suostunut poistumaan tähden talosta, vaikka Minaj vaati sitä. Salakuvaajan ei nimittäin hyväksynyt räppärin törkeää käytöstä. Siivoojan mielestä Minaj kohteli häntä kuin eläintä. Supertähti oli raivostunut väitteestä ja käskenyt kodinhoitajaansa poistumaan talosta kirosanojen saattelemana.

Räppärin huhutun poikaystävän Safaree Samuelsin väitettiin myös tönäisseen siivoojaa, koska tämä oli soittanut virkavallan tähden talolle. Poikaystävän väkivallan käytöstä tehtiin rikosilmoitus, mutta poliisi ei pidättänyt ketään. Aiemmin tänä vuonna Minaj sai valituksen rääväsuisesta lavaesiintymisestään Montego Bayssa.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.