BB-viikkotehtävä epäonnistui alle tunnissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa annettiin tänään asukkaille viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee käyttäytyä mallikelpoisesti, sivistyneesti ja kiroilematta koko tehtävän ajan. Lähtökohdat tehtävän onnistumiseksi olivat siis varsin heikot.

Erityisesti määräysten ehdoton kiroilukielto aiheutti hämmennystä, sillä edellistä kiroilukieltoa rikottiin jo muutamassa minuutissa. Näin kävi tälläkin kerralla, kun viikkotehtävä mokattiin erittäin nopeasti. Big Brother kuulutti viikkotehtävän alkaneeksi kello 13.40.

– Nää näyttää hyvältä mun perseen kanssa, BB-Suvi totesi kahden minuutin jälkeen kello 13.42.

– Hyvä perse! BB-Annika kommentoi kello 13.43.

– Miten tää menee? Mitä helvettiä? BB-Tanja ihmetteli vaatteidensa pukemista kello 13.46.

Edellä mainittujen lausumien laskeminen kirosanoiksi on tulkinnanvaraista, mutta viikkotehtävä meni piloille viimeistään kun BB-Netta palasi taloon. BB-Suvi ei nimittäin kyennyt hillitsemään itseään seis-määräyksen aikana ja hän päästeli lisäksi ilmoille myös kirosanoja kello 14.36. Näin ollen viikkotehtävä mokattiin vajaassa tunnissa.

– Ei saatana mä niin mokasin ton! Mä mokasin. Mähän oon niin häätöäänestyksessä. Voi ei, miks mä mokasin, BB-Suvi valitteli.