Poliisi pakeni poliisia poliisiautolla 190 km/h – katso uskomaton video pidätyksestä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi on jäänyt poliisin haaviin ajettuaan poliisiautolla huomattavaa ylinopeutta vapaa-ajallaan. Konstaapeli Fausto Lopez kaasutteli nimittäin peräti 190 kilometrin tuntunopeudella kollegojensa tutkaan.

Ylinopeudesta kiinni jääneillä autoilijoilla on lähes poikkeuksetta jokin hyvä selitys tapahtuneelle. Niin tälläkin kerralla, sillä poliisi kertoi ylinopeutensa syyksi kiireen kuutamokeikalle. Lopez nimittäin työskenteli vapaa-ajallaan koulussa vartijana ja oli myöhässä töistä, New York Post uutisoi. Tapaus tallentui myös videolle.

Tapahtumasta tekee kuitenkin poikkeuksellisen myös se, että kiireissään Lopez ei suostunut noudattamaan pysäytyskäskyä, vaan kaasutteli poliisiautolla ja poliisin univormussaan kollegoitaan pakoon. Lopulta hänet jouduttiin pysäyttämään takaa-ajon jälkeen aseella uhaten. Mies pantiin käsirautoihin ja hän saa syytteen liikenteen vaarantamisesta.