Taksikuski kaahasi alastomana ja tuhosi 12 autoa

Ohhoh! · Stara.fi

Venäjällä sattuu ja tapahtuu usein merkillisiä kommelluksia, jotka noteerataan myös muualla maailmassa. Kansainväliseen julkisuuteen nousevat tapahtumat liittyvät lähes poikkeuksetta alkoholiin. Niin tälläkin kerralla.

Nyt poliisit ovat saaneet kiinni taksikuskin, joka kaahasi taksillaan päättömästi ja siinä samassa törmäsi 12 muuhun autoon. Poliisin saavuttua paikalle he huomasivat, että taksikuski oli täysin alaston ja yritti vielä vastustaa pidätystä. Maassa alastomana maannut mies vaati ettei hänen vartaloaan peitettäisi.

Viranomaisille mies kertoi lopulta saaneensa kenkää tyttöystävältään ja hypänneensä sen jälkeen taksinsa rattiin. Venäjän television mukaan mies oli Vitaly Grodi, joka vältti vain hädin tuskin törmäämisen koulubussiin. Yksi kolaroiduista autoista oli kuitenkin poliisiauto.