BB-talossa rajuja rangaistuksia – häätöäänestyksessä tungosta?

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa viikkotehtävä meni eilen pieleen jo vajaan tunnin kuluttua sen alkamisesta, mutta siitä huolimatta asukkaat jatkoivat tehtävän suorittamista. Isoveli nuhteli tänään asukkaita huonosta käytöksestä, jatkuvasta kiroilusta ja talon sotkuisuudesta. Siinä ei ollut kuitenkaan vielä kaikki.

Asukkaiden viikkotehtävään kuuluu nimittäin myös osio, jossa Isoveli määrää asukkaita olemaan liikkumatta seis-komennolla. Isoveli kertoi asukkaille epäonnistumisen tässä tehtävässä johtavan rajuun rangaistukseen. Jos asukas nimittäin liikkuu seis-komennon aikana, hän joutuu suoraan häätöäänestykseen.

Pian Isovelin tiedotteen jälkeen asukkaiden liikkumattomuutta testattiin. Seis-käsky raikui talossa ja jähmettyneet asukkaat pidättivät nauruaan. Isoveli myös yritti häiritä asukkaiden keskittymistä laittamalla tuulettimet päälle, jotka puhalsivat ilmaa muun muuassa BB-Stefanin, BB-Suvin, BB-Sebastianin ja BB-Mikaelin kasvoihin.

Noin minuutin verran jähmettyneinä pysyneet asukkaat repesivät raikuvaan nauruun, kun heille annettiin lupa liikkua. Muun muuassa Suvi kertoi, että naurun pidättäminen oli vaikeaa.

– Mulla tuli sellanen vahanukke-olo. Oli kyllä niin lähellä epäonnistuminen, Suvi sanoi.

Eilen Suvi rikkoi kuitenkin jo talon sääntöjä purskahtamalla nauruun seis-komennon aikana ja kaiken lisäksi kiroilemalla kovaan ääneen. Hänen osaltaan tehtävä on siis jo epäonnistunut, ja siten paikka häätöäänestyksessä taitaa sekin olla jo sinetöity.

– Ei saatana mä niin mokasin ton. Mä mokasin. Mähän oon niin häätöäänestyksessä, BB-Suvi huusi Netan saapumisen jälkeen.