Suomalaistähti kansainvälisen elokuvan miespääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Samuli Vauramo on juuri saanut päätökseen työnimellä Autumn Blood kulkevan englanninkielisen elokuvan kuvaukset Itävallan Tirolissa. Vauramo näyttelee elokuvan miespääosan ankaran isän varjossa kasvaneena nuorena metsästäjänä.

Vauramon roolihenkilön isänä nähdään muun muassa Pako -televisiosarjasta ja The Big Lebowski -elokuvasta tuttu Peter Stormare. Naispääosassa on nuori australialaisnäyttelijä Sophie Lowe. Mukana elokuvassa on myös Gustaf Skarsgård, joka tunnetaan esimerkiksi Arn-elokuvista.

Autumn Blood on Markus Blunderin ensimmäinen pitkä elokuva. Ennen esikoiselokuvaansa Blunder on tehnyt pitkän mainos- ja musiikkivideo-ohjaajan uran. Amerikkalais-itävaltalaisen yhteistuotannon Autumn Bloodin maailmanensi-ilta on loppukeväästä 2012.