BB-Suvi kauhistui: ”Täällä on selvästi levinnyt joku tauti”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan asukasvaihto on jo takana, mutta asukasvaihdon aikana huolestuttanut bakteeritartunta huolestuttaa asukkaita yhä edelleen. Monet asukkaista kokeilevat päivittäin esimerkiksi kainaloitaan, kun BB-Janica kertoi saaneensa mahdollisesti tartunnan.

Tänään BB-Suvi huolestui asukkaiden hygieniasta, kun hän huomasi useammankin asukkaan kärsivän jonkinlaisesta suuhygieniaan liittyvästä ongelmasta.

– Nyt menee kaikkien hammasharjat ja sellaiset vaihtoon. Nyt on selvästi levinnyt joku tauti, kun kaikilla on aftoja suussa. Janicallakin on sellainen suussa. Afta tarttuu niin, että jos sulla on suussa yksi afta, niin sulla tulee muitakin aftoja suuhun. Se voi olla suutelutauti, Suvi ilmoitti kovaan ääneen.

Muut eivät ottaneet palopuhetta kovinkaan vakavasti, ja esimerkiksi BB-Tanja rikkoi samalla myös viikkotehtävän sääntöjä ryhtymällä ilkkumaan Suville.

– Suvilla on kaikki sukupuolitaudit! Suvilla on kaikki sukupuolitaudit! HIV, syfilis ja kuppa, Tanja hihkui ja taputti käsiään.