Miljonäärit kiinni ryhmäseksistä ravintolassa – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Upporikas englantilainen miljonääripariskunta on joutunut Yhdysvalloissa ongelmiin seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämisestä ravintolan vessassa. Pariskunta yllätettiin rysän päältä Roxy-klubilta Orlandossa. He eivät kuitenkaan olleet kaksin, vaan mukana oli aviomiehen lisäksi myös toinen mies.

Nyt ryhmäseksi on johtanut vakaviin seurauksiin, sillä paikalle hälytettiin poliisit, jotka pidättivät koko kolmikon. Paikallinen mies päästettiin myöhemmin vapaaksi. Pariskunnan hallusta löytyi kuitenkin kokaiinia ja aviomies yritti lisäksi estää pidätyksen.

Syytteiden määrä kasvoi siis nopeasti, ja nyt pariskuntaa uhkaa jopa vankilatuomio. Pariskunta pääsi vapaaksi takuiden maksamisen jälkeen ja oikeudenkäynti alkaa 23. marraskuuta. Molemmat ovat kiistäneet syytteet.

44-vuotias mies on perustanut kaksi menestyvää yritysketjua ja 43-vuotias vaimo on hänkin varakas yrittäjä. Pariskunnan omaisuuden kerrotaan olevan noin 60 miljoonaa euroa. Lehtien palstoilla pariskunta on usein poseerannut suosittujen maailmantähtien kanssa.